© Dirah

Siapa nak header percuma ^^
Posted on 7 Jan 2012 at 18:14.



assalamualaikum and hi all ^^ Hari ni aku bosan jadi aku nak buat header, siapa nak header PUT YOUR HANDS UP, saya hanya buat header untuk 5 yang terawal. Korang nak header yang bergambar? BOLEH, bagi gambar url yang korang nak tu. Hari ni aku baik sikit, sikit jak. Bagitau Iezanh dekat rungan comment atau dekat chatbox Iezanh . Tapi sebelum tu, cepat-cepatlah bagitau Iezanh sebab Iezanh hanya update blog ni waktu cuti sekolah SAHAJA. Lupa, bagi title sekali ya.

[EDIT/]
1. Header bawah ni http://alialiyanoniko.blogspot.com/ , sorry kalau tak cantik :


http://1.bp.blogspot.com/-3KuDTqKAcx4/TwkP2Nn-sLI/AAAAAAAAAjA/guIyrRjDjy4/s1600/hh.png

 2. Header ni pula untuk http://mystoryeyfa-nadya.blogspot.com/, simple and sorry lah kalau tak cantik :
http://1.bp.blogspot.com/-v7MXVN-kv6Q/TwmjDraKd3I/AAAAAAAAAjI/scuSKzhuuO8/s1600/Untitled-4.png