© Dirah

New skin submitted
Posted on 29 Dec 2011 at 23:56.

assalamualaikum and good evening semua. Hari ni aku ada submitted skin baru lagi. Aku buat skin ni sebab Teen Top tidak lama lagi buat comeback.So, aku buat lah ni skin. Tajuknya "Driving Me Crazy" , aku dapat tajuk ni pun dari lagu Teen Top yang baru. Skin ni lebih kurang macam di bawah ni :




Kalau nak guna skin ni ingat jangan buang credits tu, penat penat aku buat ni dan satu lagi, jangan guna aku punya CODES sebagai BASECODES, paham!!