© Dirah

'Contest Senyuman Menawan' by Arda Sunkisz
Posted on 24 Nov 2011 at 17:25.

nak join? click banner.

assalamualaikum + anyeong chingu:) hari ni aku ada join satu lagi contest, nama contest ni " contest senyuman menawan hati". semalam pun saya ada join contest tentang senyuman ( lupa sudah apa nama dia ). click banner  untuk join. syarat syarat nya :

#Wajib 'follow' blog  arda supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .
 #Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CONTEST SENYUMAN MENAWAN HATI'
#Letak banner  atas tu di dalam entri yang korang buat .
#sertakan satu gambar ‘SEYUMAN’ korang . hanya ur picture , family , bf or gf yea .
 #Tag 3 orang & wajib inform sama diorang tentang contest ini yea .
#Contest ini automatik terbatal jika kurang 20 orang yang join .
#Hadiah tu tengok pada yang join antara RM or barangan -_-
 My Pic untuk contest ni

mangsa tag :