© Dirah

Contest Candid Time
Posted on 24 Nov 2011 at 06:08.

nak join? click banner.

assalamualaikum + anyeong chingu:) huhuuhu.. hari ni banyak pula aku join contest kan.. kali ni aku join contest yang dianjurkan oleh "Muna". Tajuk contest ni "Contest Candid Time.". nak joi? click banner ya.

syarat-syarat nya

1. Wajib follow blog muna supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .
2.Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CANDID TIME CONTEST'
 3.Letak banner dekat atas tu dalam entri yang korang buat .
 4.sertakan satu gambar 'CANDID' korang . tak kisah beramai ramai atau individu .
5.Tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest ini
my friend (nera)

my friend too (fifah)

mangsa tag :
Tykah
Fida