© Dirah

Contest Blog Simple But Awesome by Nurul Hanani
Posted on 24 Nov 2011 at 09:03.

nak join? click banner.

assalamualaikum + anyeon chingu:) Hari ni banyak betul aku join contest, tapi tak palah, asalkan aku enjoy:) nama contest ni "Blog Simple But Awesome". Aku nak join ni contest, bab aku punya blog simple je... 
ok lah, nak tahu syarat syaratnya :

- A Malaysian blogger
- Mesti ada blog- Follow blog Nurul ( tak wajib )
- Buat satu entry tentang contest ini dan letak banner contest itu sekali
- Tag rakan blogger ( tak wajib )
- Paste link entry di tapak komen Nurul